Voegwerk

Een goede voeg zorgt voor de bescherming van het metselwerk en gaat verpaupering en vochtdoorslag van uw huis gebouwen en muren tegen. De mortel wordt gemaakt met hoogwaardige kwaliteit grondstoffen.

 

Voegwerk met antraciet kleurstof, handvorm steen.

Kant en klare mortel van Beamix geeft meer kleurvastheid en zorgt voor een groter aanbod in kleuren.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw muren. Het voegwerk beschermt het onderliggende metselwerk en muren, het is daarom belangrijk dat de voeg goed onderhouden wordt.

Schuur van 200 jaar oud voorzien van nieuw voegwerk.

Renovatie brug.

Aanbrengen van een nieuwe knipvoeg na plaatsen van de kozijnen. Als het geheel weer wit geschilderd is ziet het er weer keurig uit.

Nieuwe pilaren met voegwerk in de kleur van een al langer bestaand huis.

Hydrofoberen (Impregneren)

Met het hydrofoberen kan een water afstotende werking aangebracht worden op een muur, het voorkomt de verwering van voegwerk en het aanhechten van vervuiling. Hierdoor zal de muur veel langer als nieuw blijven en ook niet onbelangrijk, deze behandeling geeft uw voegwerk een veel langere levensduur.

Coaten van een schoorsteen om vocht en aantasting te weren.

Een schoorsteen heeft veel te lijden door stoken, regen, vorst of een combinatie hiervan. Door het toepassen van hydrofoberen in combinatie met het aanbrengen van een coating (bijv. EPDM) aan de bovenkant van uw schoorsteen gaat deze aanzienlijk langer mee.

 

Naar boven

Contact

VOLG, BEL OF MAIL!